Software voor uw bedrijf: offertes, stockbeheer, boekhouding, CRM, websites, WordPress, klantcommunicatie.

Onderstaande software/plugins zijn tools die we zelf ook veel gebruiken en waar we het bedrijf erachter kennen. Deze tools zijn ook uitgebreid getest.
Indien vragen of implementatie, contacteer ons gerust.

Over Silvasoft

Bent u op zoek naar een voordelig software waar u op een eenvoudige wijze uw complete administratie/boekhouding kunt bijhouden? Silvasoft biedt een compleet bedrijfsadministratie pakket waarbij diverse modules online gekoppeld kunnen worden aan uw administratie. Zo kunt u offertes, factureren, webwinkel, stockbeheer, uren registreren, CRM, HRM en nog veel meer in één pakket. En zeer betaalbaar!

Meer info: klik hier!
Prijzen pakket: klik hier!
Gratis uitproberen: klik hier!

diib

Test de SEO van uw website in 60 seconden!

Deze software synchroniseert direct met uw Google Analytics en gebruikt AI om automatisch problemen op te sporen, SEO te verbeteren en een eenvoudig te volgen groeiplan op te stellen om uw sociale, mobiele en organische verkeer te verhogen. GRATIS en PRO versies beschikbaar.

Meer info: klik hier!

blank

Over Bonjoro

Bonjoro helpt je om op eenvoudige wijze gepersonaliseerde video’s naar je leads, klant en iedereen die op je e-maillijst staat, te sturen via e-mail.

Je klant ontvangt een e-mail met een plaatje van jouw gezicht met de melding dat jij een persoonlijke videoboodschap voor ze hebt. Onderscheid je van de rest en verwacht meer reactie op je e-mailbericht.

Meer info + proefperiode: klik hier!

blank

Wij zijn hier om jouw bedrijf/product te (her)lanceren!

Door een eenvoudige, in overleg en realistische aanpak… maar vooral veel GOESTING!

mail: vraag je vraag!
gratis: boek een eerste afspraak (online/per telefoon)!